Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Expondo NL

expondo nl Expondo is een online retailer voor professionele apparatuur die actief is in 19 landen in Europa. De missie van Expondo is om professionals en kleine bedrijven betaalbare apparatuur te bieden die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de klanten en de klant te helpt het werk op de meest efficiënte manier uit te voeren. De kern van het bedrijf zijn eigen merken.

Expondo is grotendeels aanwezig in verschillende digitale kanalen en hebben de naam gestaag laten groeien als specialist voor horeca-apparatuur en professionele tools in verschillende sectoren. Exondo is op zoek naar partners die de passie voor de Expondo missie delen - klanten voorzien van de best mogelijke apparatuur voor de best mogelijke prijs. Expondo waardert het als de publisher B2B-klanten, professionals en doe-het-zelvers weet te overtuigen. Veel van de producten zijn ook geschikt voor algemeen huishoudelijk gebruik en bieden apparaten van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, zodat B2C-klanten ook veel van de apparaten van Expondo interessant en waard zullen vinden om te kopen.

Expondo is op zoek naar publishers die Expondo helpen groeien in de internationale markt. Natuurlijk komt de samenwerking beiden ten goede en biedt Expondo de publisher een bovengemiddeld commissietarief op elke bestelling die via publishers binnenkomt.

Commissievoorwaarden voor Expondo Affiliates:

· Voor al de producten wordt commissie betaald;
· Commissie is gebaseerd op de productprijs exclusief btw;
· Een bestelling komt in aanmerking voor commissie als de bestelling niet binnen 30 dagen na aankoop aan ons is geretourneerd.

Er zijn veel voordelen om een ​​Expondo Affiliate te zijn:
· Hoge gemiddelde orderwaarde wat garant staat voor aantrekkelijke commissies;
· Expondo voorziet de publishers van alle inhoud (creaties, banners, tekst, artikelen) die u nodig heeft om onze producten te promoten;
· Frequente uitverkoop en promoties.