Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Fotodigitaliseren.nl

fotodigitaliseren.nl Digitale foto's zijn niet meer weg te denken. Er zijn vele families in Nederland met verzamelingen foto's, dia's en negatieven uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Het analoge materiaal wordt gedigitaliseerd omdat het hoge emotionele waarde heeft. FotoDigitaliseren.nl maakt hoge kwaliteit digitale afbeeldingen van het oude materiaal. De klant kan de digitale foto's downloaden vervolgens delen, afdrukken en veilig opslaan. Klanten kunnen de foto's langsbrengen, op laten halen of verzenden.

Bij het FotoDigitaliseren.nl pakket concept ontvangen klanten een verzenddoos met retourlabel en gripzakken. Met de gripzakken kan de verzameling verdeelt worden in series.
De lage prijs speelt in op de impuls aankoop en wordt door klanten gezien als stok achter de deur voor de klus die al jaren ligt te wachten. De prijs van het pakket is exclusief kosten voor het digitaliseren.

USP
• FotoDigitaliseren retourpakket pakket concept! (impuls aankoop)
• Hoge kwaliteit digitale afbeeldingen.
• Oudere doelgroep (35+)