Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Petrol Industries

petrol industries Petrolindustries.com is er voor de gewone man. Voor jongens en jongens die niet bang zijn om hun handen vuil te maken. De avonturiers, waaghalzen en wild-at-hearts. Kleding moet passen bij hun behoefte aan comfort, een stoere uitstraling hebben en een goede prijs hebben – en dat is waar Petrolindustries.com om de hoek komt kijken.

USP's van Petrolindustries.com:
- Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €20;
- gratis retourneren;
- snelle levering;
- de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna.

Het draait allemaal om rebels zijn, onvergetelijke roadtrips maken en leven leven tot het absolute maximum. Avonturen die worden gevoed door adrenaline - wat er ook gebeurt. Petrolindustries.com inspireert constant om hetzelfde te doen. Om adrenaline de gemoedstoestand te laten zijn, waarin elke dag energie te vinden is. En in al deze avonturen gebruiken wordt geen eventuele benzine gebruikt. Het is geen andere richting, maar een andere weg. De weg naar een schonere toekomst.