Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Ulla Popken NL

ulla popken nl Al meer dan 20 jaar staat Ulla Popken internationaal bekend om een veelzijdige assortiment van mode in grote maten. Dit onderscheidt zich door eersteklas kwaliteit, comfortabele pasvorm en voordelige optiek – van sportief tot elegant, van comfortabel tot vrouwelijk. Het grote assortiment van Ulla Popken wordt steeds meer uitgebreid en verder geactualiseerd. Maak gebruik van de voordelen van het attractieve online aanbod voor eindklanten en behaal ver boven het gemiddelde liggende conversiepercentages!

Waarom het affiliateprogramma van Ulla Popken promoten?
- 30 dagen cookie tracking;
- Attractief provisiemodel;
- Affiliate acties zoals tegoedbonnen of rally´s;
- Hoge conversiepercentages;
- Verkoopsterke reclamemiddelen: productgegevens, effectieve banners en tekstlinks;
- Regelmatige actualisering van de productgegevens;
- Snelle keuring van de sales.

Profiteer van dit sterke merk en word partner van Ulla Popken!

Mocht u vragen hebben over het partnerprogramma, ideeën ter verbetering van of problemen bij het integreren van de reclamemiddelen, staan we graag tot uw beschikking.

Exploitanten van Paidmailsystemen kunnen niet aan het partnerprogramma deelnemen. Het gebruik van iFrames, pop-ups, pop-under en layer-reclamemiddelen is verboden.

Tegoedbonnen: Ulla Popken stelt u per actie tegoedbonnen ter beschikking. In het kader van het partnerprogramma mogen uitsluitend deze tegoedbonnen (u vindt ze dan in de administratie van de reclamemiddelen resp. ze worden per partner-newsletter meegedeeld) gebruikt worden. Het is niet toegestaan om codes van tegoedbonnen die niet in het kader van het partnerprogramma worden aangeboden te gebruiken. Ulla Popken behoudt zich het recht voor de betreffende sales niet te vergoeden.