Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Zonnebrillen.com

zonnebrillen.com Zonnebrillen.com
Zonnebrillen.com is opgericht in 2011 en sindsdien gevestigd in Leiden.
In 2017 is Zonnebrillen.com onderdeel geworden van GrandVision Benelux, de huidige marktleider binnen de optiekbranche en moederbedrijf van onder andere de optiekketens Pearle en Eye Wish.
Klanten worden wereldwijd bediend door de webshop zowel in het Nederlands als in het Engels, Duits en Frans aan te bieden.

Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde zonnebrillen liefhebbers die ernaar streven om een uitgebreide collectie van scherp geprijsde on-trend merken aan te bieden. De missie van Zonnebrillen.com is dan ook om de consument met gemak een favoriete zonnebril te laten vinden en deze nog sneller in huis te hebben. Op een werkdag voor 23.00 uur besteld? De volgende dag is de zonnebril in huis!

Waarom samenwerken met Zonnebrillen.com?
Op dit moment is Zonnebrillen.com officieel verkooppunt van de volgende merken: Ray-Ban, Oakley, Michael Kors, Persol, Arnette, Burberry, Polo, Ralph Lauren en Vogue.

Benieuwd naar meer?
Neem dan gerust contact op met het marketing team via marketing@zonnebrillen.com.