Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

FleetGO.nl

fleetgo.nl Waarom FleetGO.nl?
Superieure producten en de allerbeste klantenservice. In een snel veranderende wereld die is gedreven door technologie is het lastig om te bepalen welk product of bedrijf beter is dan de andere. FleetGO.nl gelooft dan ook niet in de standaard marketingtermen of in commerciële beloften die ze niet na kunnen komen.

Het best mogelijke antwoord op de vraag ‘waarom FleetGO.nl’ is dan ook simpel:
FleetGO.nl focust zich op het ontwikkelen van superieure producten en het leveren van de allerbeste, persoonlijke service.

FleetGO.nl is opgericht in 2010, maar de historie gaat al veel langer terug. Vandaag de dag is FleetGO.nl één van Europa’s snelst groeiende technologiebedrijven. Het hoofdkantoor zit in Nederland (Hattem) en FleetGO.nl heeft kantoren in Duitsland (Berlijn), Engeland (London) en Turkije (Istanbul).

FleetGO.nl ontwikkelt high-end telematica oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. FleetGO.nl helpt ze om slimmer om te gaan met hun wagenpark en leveren bruikbare data en inzichten op het gebied van chauffeurs- en voertuigprestaties, voertuiggebruik, diagnostische informatie, tachograafdata en trailerdata. FleetGO.nl richt zich hierbij voornamelijk op de technologie en de eindgebruiker. FleetGO.nl gelooft er namelijk in dat ze alleen samen met de klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden.

Dagelijks vertrouwen meer dan 6.000 bedrijven met gezamenlijk meer dan 60.000 voertuigen op hun platform om hun bedrijfsvoering te verbeteren, kosten te verlagen en risico’s te verkleinen. In Nederland behoort FleetGO.nl tot de grootste aanbieders op gebied van rittenregistratie en kilometerregistratie, daarnaast helpen zij bedrijven met onze Track & Trace en tachograafoplossingen.