Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Studentendrukwerk.nl

studentendrukwerk.nl Studentendrukwerk.nl is een online copyshop waar studenten terecht kunnen voor al het drukwerk tijdens de studie of opleiding. Denk hierbij aan scripties, verslagen, samenvattingen en ander drukwerk.
Naast het drukken van documenten biedt het bedrijf nog talloze andere producten aan op de markt en kunnen uiteraard ook niet-studenten profiteren van de lage prijzen van deze drukkerij.

Studentendrukwerk.nl is opgericht in begin 2016 en is onderdeel van Chris Russell BV.
Chris Russell is een full-service reclamebureau gevestigd in Groningen met een uitgebreide drukkerij en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkbranche.

Het team van circa 100 professionals maken hier dagelijks reclame en drukwerk voor toonaangevende retailers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij Studentendrukwerk.nl profiteert de klant van deze jarenlange ervaring en kennis. USP’S van Studentendrukwerk.nl
• Lage prijzen;
• Snelle levertijden;
• Gemakkelijk bestelproces;
• Hoge kwaliteit.

De Affiliate campagne van Studentendrukwerk.nl richt zich met name op studenten die opzoek zijn naar een online copyshop voor het drukken van scripties, verslagen en ander drukwerk voor de opleiding. Echter profiteren ook niet-studenten van de lage prijzen van Studentendrukwerk.