Kampaně

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Vidaxl.sk

vidaxl.sk vidaXL je medzinárodný online predajca, ktorý ponúka všetko pre dom, záhradu, garáž a omnoho viac. Našou silnou stránkou je, že svojim zákazníkom poskytujeme cenovo dostupné výrobky, s ktorými môžu "žiť lepšie za menej peňazí".

Promo akcie/Zľavové kódy
• Používanie zľavových kódov od iných marketingových kanálov vidaXL: nie je povolené
Publisheri môžu uverejňovať len také kupónové kódy a postupy, ktoré vidaXL vytvorila za účelom ďalšieho šírenia prostredníctvom týchto affiliate partnerov. Affiliate partneri môžu používať len tie kódy, ktoré šíri priamo spoločnosť vidaXL alebo sú spoločnosťou vidaXL distribuované prostredníctvom siete Awin.
Používanie a uverejňovanie akýchkoľvek iných kupónov alebo voucherov, ktoré nie sú schválené spoločnosťou vidaXL, je prísne zakázané. Predaje zrealizované na základe neoprávneného používania zľavových kódov budú odmietnuté.

Cashback
• Cahback portály musia spotrebiteľom objasniť, že vrátená čiastka pochádza priamo z týchto portálov a nie od spoločnosti vidaXL.

Google Shopping
• CSS program v Google Shopping sa môže spustiť len po udelení špeciálneho súhlasu. Ak bude program spustený bez tohto súhlasu, akékoľvek zaznamenané predaje môžu byť odmietnuté!

Ad Hijacking a Brand Bidding
• Ad hijacking a Brand bidding nie sú povolené za žiadnych okolností. Ak sa zistí, že publisher využíva tieto techniky, spolupráca s ním bude okamžite ukončená. vidaXL si vyhradzuje právo na odmietnutie nedokončených predajov.

Porušenie ochranného práva domény
• Publisheri nikdy nebudú na svojich webových stránkach ani akýchkoľvek iných stránkach/aplikáciách uvádzať, že danú webovú stránku/aplikáciu prevádzkuje spoločnosť vidaXL alebo že je jej súčasťou.
*Viac informácií o týchto obmedzeniach si môžete prečítať v našom dokumente.

UPOZORNENIE:
- Nevyplácame provízie za aukcie.
- V prípade opakovaného porušenia obmedzení, ktoré sa dá považovať za podvod, si spoločnosť vidaXL vyhradzje právo zrušiť spoluprácu s inzerentom v rámci všetkých affiliate programov, ktoré spoločnosť vidaXL vlastní.

Account Manager: Marta Soroka
msoroka@tradetracker.com