Blogs

Find the latest news from the performance marketing industry, tips and tricks on how to better your affiliate marketing, in depth topic analysis by our selected opinion leaders and a glimpse of life inside TradeTracker around the globe.

Back to all blogs

Black Friday on pian täällä – haluatko kasvattaa myyntiäsi huippudiileillä?

Gift Brown Shopping Market 300x200

Yhdysvalloista peräisin oleva Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, jota pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Sen voi sanoa olevan kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä. Vuosittain amerikkalaiset kuluttavat päivän aikana kymmeniä miljoonia dollareita.

Black Friday on hiljalleen vakiinnuttanut asemaansa myös Suomessa huimilla tarjouksillaan ja edullisilla hinnoillaan. Tänä vuonna Black Fridayta vietetään 23.11. Päivä osuu perinteisesti juuri joulusesongin alkuun, joten tämä on loistava mahdollisuus hankkia joululahjat hyvään hintaan hyvissä ajoin.

Mainostaja, oletko jo ehtinyt ideoimaan kampanjoita vilkasta ostospäivää ajatellen? Black Friday on oiva tilaisuus kasvattaa bränditietoisuutta ja saada lisämyyntiä. Usein tarjouksia jatketaan myös viikonlopun yli maanantaihin saakka, joka tunnetaan myös nimellä Cyber Monday.

Vauhdita kampanjoita lisäämällä valikoimaan alennustuotteita, joiden uskoisit kiinnostavan asiakkaita, lanseeraa uusia tuotteita verkkokauppaasi ja kasvata myyntiä pidentämällä myyntiaikaasi viikonlopun yli. Alennuskoodit ovat tehokas ja asiakkaita puoleensavetävä keino, joka toimii aina. Hauska ja kokeilemisen arvoinen idea on myös jokaiselle tunnille jokin oma tarjoustuote, Deal of the Hour. Voit myös ennakoida tulevaa ostospäivää tarjoamalla kuluttajille yhden tai useamman Sneak Peekin tulevista tarjouksista.

Black Friday on erittäin tuottoisaa aika myös julkaisijoille. Mainostajaverkosto panostaa joulusesongin avauspäivään vahvasti, joten kannattaa pysyä kuulolla tulevista tarjouksista. Julkaisijoilla on laaja valikoima kampanjoita valittavana mihin haluaa lähteä mukaan.

Me olemme mainostajien ja julkaisijoiden yhdistäjä. Tarjoamme läpinäkyvän ohjelmiston ja mahdollisuuden kommunikoida julkaisijoiden ja mainostajien kanssa, ja autamme sopivan kumppanuusverkoston löytämisessä. Jos kaipaat apuja tai haluat jutella lisää, laita meille viestiä info.fi@tradetracker.com tai piipahda kahville toimistollemme Postitaloon!

Seuraa meitä myös Instagramissa @tradetrackerfi

 

 

 


Previous:

TradeTracker é caso de sucesso no IPMA

TradeTracker é caso de sucesso no IPMA

Next:

11.11 Singles Day

11.11 Singles Day

You might like...

Lançamento – Tracking para Apps e Mobile Metrics

Find out more

Entrevista – Agora Cupom

Find out more

TradeTracker Brasil celebra 1 ano de muito sucesso!

Find out more

TradeTracker continues its global expansion into Argentina

Find out more