Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Voordeelscooters.nl

voordeelscooters.nl Voordeelscooters.nl is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste scooterwinkels van de Benelux. Een groot team van ongeveer twintig scooter fanaten staat iedere dag klaar voor de consument, zowel in de winkels als online in de webshop. Voordeelscooters.nl verkoopt scooters en bijbehorende accessoires in allerlei soorten en maten. Doordat men steeds meer bezig is met het klimaat is een elektrische scooter helemaal van nu. Elektrische scooters van het merk IVA zijn een duurzame oplossing om stijlvol van A naar B te reizen. Het aanbod is groot , maar het team van Voordeelscooters.nl helpt graag om precies te vinden wat de klant zoekt.

De combinatie van de kennis over scooters en het grote aanbod, zorgt er voor dat affiliates met een professionele partij in zee gaan. Hierdoor profiteert zowel Voordeelscooters.nl als de affiliate van extra omzet en een aanhoudende stroom nieuwe klanten.

Positionering
Voordeelscooters.nl richt zich op iedereen die op zoek is naar een scooter of bijbehorende accessoires en biedt ijzersterke producten en ijzersterke service. Het uitgebreide assortiment omvat onder meer de stijlvolle, scherp geprijsde elektrische scooters van het merk IVA, dé klimaatbewuste keuze voor scooterrijders. De combinatie van de brede doelgroep, de hoge kwaliteit en de scherpe prijzen maakt van Voordeelscooters.nl een meer dan interessante webshop om te promoten.

Voordelen voor de affiliates
• Zeer breed aanbod aan scooters en bijbehorende accessoires;
• Ruime kennis en ervaring, veel passie en persoonlijke service;
• Grote doelgroep;
• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
• Hoge gemiddelde orderwaarde;
• Aantrekkelijke commissiestructuur.