Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Happykido.nl

happykido.nl HappyKido.nl is een online webshop die hoogwaardige producten aanbiedt voor kinderen van (3-8) in de categorie slaap en relax. Zo verkoopt HappyKido.nl een body sock en een slaap tunnel.

De body sock is een sok die om het lichaam aangaat en is perfect voor kinderen met adhd en autisme, voor wie het moeilijk is tot rust kunnen komen. Dit komt doordat de sock constante compressie op het lichaam uitvoert.

Een slaaptunnel is een grote hoes voor om het matras, hierdoor wordt een tunnel gecreëerd waarin het kind kan slapen. Tijdens het slapen oefent de slaaptunnel een constante compressie uit op het lichaam van een kind. De constante compressie voelt aan als een eindeloze knuffel en creëert hierdoor een behaaglijk en veilig gevoel. D

aarnaast biedt happykido.nl informatieve blogs voor de ouders. De webshop onderscheidt zich door een goede combinatie met kwalitatieve producten en deskundig advies en een prettige winkel ervaring. En daarnaast is HappyKido.nl de nummer 1 op het gebied van sensorisch speelgoed.

Voor affiliates biedt Happykido.nl lucratieve samenwerkingsmogelijkheden met aantrekkelijke commissies. Affiliates zullen Happykido.nl verkiezen boven de concurrenten vanwege de goede commissiestructuur en ruim aanbod in promotiemateriaal die gebruikt kan worden en goede reputatie als betrouwbare partners.

USPs:
• Kwaliteit en veiligheid: Alle producten in de webshop voldoen aan de strenge- en veiligheidsnormen van de EU om de gemoedsrust van ouders te garanderen;
• Snelle levering HappyKido biedt voor 15:00 bestelt morgen in huis;
• Informatieve blogs voor de ouder/verzorgers.