Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Kiddeaus.nl

kiddeaus.nl Het leukste duurzame speelgoed vindt men bij Kiddeaus.nl!
Op zoek naar speelgoed dat niet na één keer spelen uit elkaar valt? Speelgoed dat op een verantwoorde manier is geproduceerd en gemaakt is van duurzame materialen? Dan is Kiddeaus.nl de goede plek! Kiddeaus.nl is namelijk dé webshop op het gebied van duurzaam speelgoed. Zij bieden het leukste en duurzaamste speelgoed aan voor kids van 0 tot ongeveer 8 jaar, voor binnen en buiten én voor verschillende speeltypen. Ook niet onbelangrijk: de producten uit deze webwinkel zijn volkomen veilig voor kinderen om mee te spelen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gifvrije verf en is het houten speelgoed splintervrij.

Speelgoed dat lang meegaat
Het meeste speelgoed dat in (web)winkels ligt, is gemaakt van plastic. Het gaat snel stuk, bevat stoffen als weekmakers en het is nog maar de vraag of het op een verantwoorde wijze geproduceerd is. De missie van Kiddeaus.nl is juist om veilig speelgoed en een betere wereld bereikbaar te maken voor iedereen. Dat kan teruggezien worden in de prijs van het speelgoed, voor ieder budget is er iets te vinden, en aan de kwaliteit. Alle producten uit het assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen die wel tegen een stootje kunnen. Zo kan het speelgoed van Kiddeaus.nl meerdere generaties meegaan. Dat speelt toch een stuk lekkerder!

Van bouwblokken tot speelkeukens
In plaats van voor te kauwen wat met bepaald speelgoed gedaan moet worden, prikkelt het speelgoed uit het assortiment van Kiddeaus.nl de fantasie van kinderen. Wat is er nu leuker dan een eigen balspel bedenken, of zelf een bouwwerk te creëren met houten blokken? Voor de allerkleinsten is er allerlei speelgoed te vinden dat hun (motorische) ontwikkeling ondersteunt, bijvoorbeeld de ballen van Rubbabu. Creatieve kinderen kunnen helemaal losgaan met de knutselspullen van Kiddeaus.nl, terwijl jonge ‘foodies’ geen genoeg krijgen van hun houten speelkeuken met bijbehorende accessoires. Enkele voorbeelden van toffe merken die bij Kiddeaus.nl gevonden kunnen worden zijn Goki, Zsilt, BigJigs en Green Toys.