Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Ditverzinjeniet.nl

ditverzinjeniet.nl Ditverzinjeniet.nl is een cadeau- en gadgetshop met grappige hebbedingen, designartikelen en de nieuwste gadgets. De producten voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard en worden veelal geïmporteerd vanuit het buitenland, onder andere Groot-Brittannië. In Nederland zijn deze producten vaak nog niet verkrijgbaar.

De producten van Ditverzinjeniet.nl zijn zeer geschikt als cadeau en het aanbod varieert dan ook van babyspullen tot radiobestuurbare auto’s. Er worden regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. De gadgets hebben een hoge ‘heb’-factor en verkopen zichzelf. Ditverzinjeniet.nl richt zich vooral op nuttige en vernieuwende gebruiksartikelen. De meeste producten zijn niet alleen leuk, maar hebben ook een functie in het dagelijkse leven.

Promotiemateriaal
De banners van Ditverzinjeniet.nl zijn niet druk en schreeuwerig, maar hebben wel een hoge click-through rate. Naast algemene banners zijn er ook vele productbanners beschikbaar in alle gangbare formaten. Aanpassingen zoals afwijkende maten of banners in de huisstijl van de publisher kunnen in overleg worden gemaakt. Er zal binnenkort ook een actuele productfeed beschikbaar worden gesteld voor affiliates.

Specifieke producten
Voor specifieke producten geldt een commissie van 5%, hieronder worden deze producten vermeld:
• VW Busje Tent;
• Voodoo messensets;
• Beerpong tafels;
• Diverse klokken boven de € 99,-.

B2B orders:
Voor B2B orders is een andere commissie van toepassing. Er zal bij B2B orders een affiliate commissie toegekend worden van 5%.