Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Luchtigkado.nl

luchtigkado.nl Ontdek Luchtigkado.nl, een van de kleurrijkste webshops van Nederland. Luchtigkado.nl biedt handgemaakte balloncreaties aan die met de pakketdienst van POSTNL eenvoudig thuis of bij een servicepunt bezorgd kunnen worden. Verzending door heel Nederland en België. Ook afhalen bij Luchtigkado.nl in Bladel behoord tot de mogelijkheden.

De balloncreaties worden kant-en-klaar afgeleverd, precies zoals op de foto's te zien is, en zijn volledig te personaliseren naar smaak en wensen. Hierdoor kunnen de creaties rechtstreeks naar de feestvierder gestuurd worden.
Met een Luchtig Kado heeft men een origineel cadeau dat nog lang ter sprake zal komen. Deze opvallende en fotogenieke geschenken vallen altijd in de smaak, ideaal voor degenen die al alles lijken te hebben, of als men even niet weet wat te geven. Zelfs een envelop met geld kan eenvoudig tussen de onderste rij ballonnen gestoken worden.

Unique selling points:
• Weinig concurrentie;
• What you see is what you get;
• Persoonlijke en uitstekende klantenservice van een kleinschalig bedrijf;
• De balloncreaties blijven wekenlang goed, langer dan een bos bloemen;
• Volledige aanpassing en personalisatie naar smaak en stijl;
• Bijna enkel positieve reviews.

Waarom voor Luchtigkado.nl kiezen boven de concurrentie? Simpel. Luchtigkado.nl biedt een service, kwaliteit en garantie die niemand anders kan evenaren. Sluit je aan en laat je publiek genieten van unieke balloncreaties die de norm overtreffen!