Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Uwfotocadeau.nl

uwfotocadeau.nl Uwfotocadeau.nl is specialist in gepersonaliseerd printwerk op vele materialen, zoals canvas, aluminium, plexiglas, tuinposters, posters, hout en stickers. Uwfotocadeau.nl bestaat sinds 2007. In de afgelopen jaren heeft Uwfotocadeau.nl een grote klantenkring voor gepersonaliseerd printwerk opgebouwd. Het grootste deel van de opdrachten betreft het printen van foto´s, maar ook logo´s, naamborden, reclameborden et cetera komen op de materialen uitstekend tot hun recht. Uwfotocadeau.nl produceert nagenoeg alle fotoproducten in eigen beheer. Dit garandeert een zeer hoge kwaliteitsstandaard en een zeer hoge doorloopsnelheid. Deze USP's geven Uwfotocadeau.nl een hoge conversie ratio. De website heeft een eenvoudige bestelmodule waarbinnen de klant na het uploaden van de foto's eenvoudig per foto product, formaat, uitsnede, bewerking en levertijd selecteert. Gelijk na betaling zijn de orders gereed voor print en gaan de orders in productie.

Voor affiliates biedt Uwfotocadeau.nl een commissie per sale van 15% van het verkoopbedrag. Bij moedersite Fotogeschenk.nl is afgelopen jaren aangetoond dat diverse affialiates van Tradetracker met de poductfeed van Fotogeschenk zeer goed uit de voeten kunnen. Bij Uwfotocadeau.nl gaat de checkout nog sneller en is de productfeed nog meer toegespitst op de meest populaire fotoproducten in Nederland en Belgie. Naast het specifieke fotoproductaanbod zijn snelheid, kwaliteit, eigen productie en 100% garantie belangrijke USP's.