Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Ep.nl

ep.nl EP.nl is een winkelformule van ElectronicPartner waarbij 80 ondernemers zijn aangesloten. Op de webshop EP.nl wordt er een breed assortiment aangeboden met hoogwaardige consumentenelektronica van alle bekende merken. EP: staat voor een hoge kwaliteitsstandaard en deskundig advies. EP:onderscheidt zich door persoonlijke service en contact. Bovendien beschikt EP: over een uitstekende bezorg- en installatieservice. Voor publishers zijn er 5 belangrijke redenen om het affiliate programma van EP: te promoten:

Thema’s gedurende het hele jaar
Iedere maand lopen er enkele thema’s met daarin een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen. De thema’s worden grootschalig gedragen door print- en display advertisement.

Producten van bekende merken
EP: richt haar assortiment in de basis op de bekende topmerken. Deze topmerken zijn zeer bekend en vertrouwd bij de consument, wat zeker de conversie verbetert.

Groot assortiment
Met Ruim 5.000 producten en een grote keuze in wit- en bruingoed artikelen kan EP: de consument uitstekend bedienen.

Snelle keuring
EP: begrijpt het belang van de publishers bij een snelle keuring van de transacties. Het keuren van transacties gebeurt op werkdagen binnen 2 dagen.

Aantrekkelijke vergoeding
Als Publisher ontvang je 4% vergoeding. EP: vindt het belangrijk om loyale publishers te belonen. Zij geven de voorkeur aan een langdurige samenwerking waarbij beide partijen van profiteren. Op deze manier is de commissiestructuur opgebouwd