Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Gobytes.nl

gobytes.nl Gobytes.nl is een webshop voor kwalitatief High end Refurbished ICT hardware. De refurbished ICT producten van Gobytes.nl bestaan voornamelijk uit laptops, desktops en dockingstations van de zakelijke lijn van grote merken zoals HP, Dell, Lenovo, Microsoft en Apple. Binnen deze merken focust Gobytes zich op de high end lijnen die schaars zijn in de markt, zoals Microsoft Surface en Dell XPS modellen. Deze modellen geven refurbished een top verhouding van prijs kwaliteit, waardoor de klant tot 70% op de aankoop kan besparen. En voor de affiliate is het in de markt adverteren van deze producten een stuk makkelijker, aangezien er weinig concurrentie is op deze modellen. Dit maakt het aantrekkelijker om te adverteren namens Gobytes.nl.

Voor de klant biedt Gobytes.nl ook zekerheid omtrent zijn aankoop doormiddel van Trustedshops verzekering na aankoop en standaard 1 jaar garantie op alle hardware. Zo kan de klant er gerust van zijn dat tijdens looptijd de laptop keurig blijft werken en anders de laptop gerepareerd wordt. Daarnaast wordt Gobytes.nl door klanten gemiddeld met een 4,5 gewaardeerd.