Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

JBL NL

jbl nl Al meer dan 60 jaar levert het merk JBL® producten die een voorbeeld zijn van de technologie en expertise die zijn opgedaan door hun leiderschap in professionele geluidsweergave. De naam JBL staat synoniem voor het precieze, natuurlijk gearticuleerde geluid dat te vinden is op veel van de meest prestigieuze locaties ter wereld, waaronder clubs, bioscopen en opnamestudio's, en versterking van livemuziek op locaties variërend van concertzalen tot openluchtstadions.

Wat en waar dan ook, het JBL-merk is het merk dat audioconsumenten vertrouwen, omdat het het merk is waarop audioprofessionals vertrouwen

Outlet
Naast het aanbieden van de nieuwste en beste producten via de merksites, bieden JBL en HK refurbished producten aan via een Outlet-kanaal: meestal oudere modellen met grote kortingen (soms tot wel 60% korting). Omdat ze de enige online winkels zijn die refurbished producten verkopen, hebben ze de beste prijs op de markt.

USPs
• Gratis verzending en retouneren;
• 30 dagen retourrecht;
• Beveiligde betaling;
• 2 jaar garantie.