Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Klundertmusic.nl

klundertmusic.nl Klundertmusic.nl is sinds 1986 een dealer in professionele muziekinstrumenten, geluid- en studio apparatuur. Het aanbod is verdeeld in vijf categorieën: gitaar & bas, drums, toetsen, studio en audio. Elk met eigen specialisten. En de Brabantse gezelligheid krijg je er gewoon gratis bij. Klundertmusic.nl staat bekend om de snelle, vriendelijke support en service.

De blogs op de website zijn leerzaam en zowel voor beginners als gevorderde. De webshop is snel, gebruiksvriendelijk en het assortiment is voorzien met unieke copywriting content (voor en door specialisten) en daarmee is Klundertmusic.nl onderscheidend in de markt. Klundertmusic.nl ondersteunt veel betaalmogelijkheden via de Mollie betaalportal. Al jarenlang realiseert Klundertmusic.nl een organische groei en inmiddels is Klundertmusic.nl een van de grotere webshops in Nederland. Klundertmusic.nl is een geautoriseerde dealer van alle grote en populaire A-merken. Verzendingen boven de € 75,00 zijn gratis en Klundertmusic.nl geeft op het gehele assortiment 5 jaar garantie. Klundertmusic.nl: Gear up!

Voordelen Klundert Music:
• Snelle keuring van sales, snelle uitbetaling;
• Grote voorraad, elk uur bijgewerkte productfeed;
• Dagelijkse verzending;
• Scherpe prijzen;
• Relatief hoge commissie en lange trackingsduur;
• Website met goede conversie en overzichtelijk assortiment;
• Actief via talloze platformen en socials, daarom hoge bekendheid en betrouwbaarheid;
• Vriendelijke support en service, snelle opvolging en afhandeling. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Fysieke winkel:
In Oisterwijk (Brabant) staat de 1.000m2 showroom vol met muziekinstrumenten en gear. Op deze locaties bevind zich ook het magazijn voor de e-commerce. Alle nieuwste trends en gear zijn verkrijgbaar, zowel online als offline. Het team aan specialisten staat dagelijks klaar om te helpen. Gratis parkeren op de ruimte parkeerplaats.