Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Cafedujour.nl

cafedujour.nl Cafedujour.nl levert koffie, thee, bieren, frisdranken, delicatessen, accessoires en koffieapparatuur. Vanuit het magazijn en de koffiebranderij van Cafedujour.nl wordt het gehele assortiment uit voorraad geleverd aan particulieren en bedrijven. In een tijd waar steeds meer online en anoniem gebeurd weet Cafedujour.nl klanten aan zich te binden door zich te profileren als de persoonlijkste en vriendelijkste koffieleverancier van Nederland. De persoonlijke service heeft ervoor gezorgd dat Cafedujour.nl beoordeeld wordt met 4.8 / 5 bij Google Reviews.

De campagne van Cafedujour.nl wordt voortdurend bijgewerkt. Naast de standaard, uitgebreide productfeed, kan deze aangepast worden naar wens op verzoek van de affiliates van Cafedujour.nl. Het overige promotiemateriaal is tevens op verzoek naar wens aan te passen of op maat te maken. Met enige regelmaat wordt er een consumentenactie beschikbaar gesteld welke exclusief wordt gecommuniceerd aan de affiliates van Cafedujour.nl.

USP's
• Verse koffie direct uit de branderij;
• Alle populaire merken uit voorraad leverbaar;
• Ruim assortiment toebehoren en accessoires;
• Persoonlijke service en advies;
• Gratis thuisbezorging;
• Achteraf betalen;
• Abonnementen beschikbaar voor verbruiksproducten.

Een hoog conversieratio is een van de grootste focuspunten bij Cafedujour.nl. Er wordt veel tijd besteed aan het optimaliseren van het conversiepercentage. Herhalingsaankopen worden gestimuleerd en beloond. Affiliates van Cafedujour.nl profiteren direct van het hoge conversiepercentage. En in combinatie met het uitgebreide promotiemateriaal is deze campagne een toegevoegde waarde binnen de websites en promoties van affiliates.