Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Cocosebas.nl

cocosebas.nl Bezoekers van Cocosebas.nl kunnen unieke giftboxen en de lekkerste chocolade bestellen, voor zowel particuliere consumenten als zakelijke bezoekers. Alle producten worden met de hand gemaakt in het Atelier in Oirschot. Alle producten van Cocosebas.nl kunnen op een feestelijke en persoonlijke manier verpakt worden. Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden

Cocosebas.nl heeft een team wat ongelofelijk hard aan het werk is om Cocosebas.nl zo snel mogelijk te laten groeien. In 2022 is dit gerealiseerd door 4 nieuwe winkels te openen wat Cocosebas.nl in totaal op 8 winkels in heel Nederland en België brengt. Deze winkels zitten op A-locaties zoals de Kalverstraat en Utrecht Centraal Station. Hierdoor is Cocosebas.nl veel in zicht. Dit jaar is Cocosebas.nl heel hard aan het werk om de webshop te laten groeien. Daarom gaat er dit jaar de volle aandacht naar de webshop waarbij er ook budget is om het via Affiliate te laten groeien. Daarnaast steekt Cocosebas.nl zeer veel aandacht in de uitstraling, content en producten zodat deze er ten alle tijden perfect uit zien om te verkopen.

Usp's:
• Handgemaakte chocolade in Nederland
• Een unieke smaak ik exclusief in Nederland verkrijgbaar is, niemand in Nederland verkoop chocolade van deze cacaobonen
• Luxe chocolade en verpakkingen voor een betaalbare prijs
• Giftboxen met uniek ontwerp
• Mogelijkheid om ieder product en iedere bestelling te personaliseren voor de ontvanger

Cocosebas.nl heeft naast de lekkerste chocolade ook de mooiste product en sfeer fotografie. Cocosebas.nl weten dat de smaak van de producten alleen het verhaal niet vertelt maar ook hoe het product gepresenteerd wordt. Daarom maakt Cocosebas.nl niet alleen professionele productfoto’s maar ook prachtige sfeerfoto’s waardoor het verhaal van Cocosebas.nl vertellen ook echt een feestje is.