Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Grutto.com

grutto.com Grutto.com zet zich sinds 2014 in voor een natuurlijke, gezonde en verspilling vrije vleessector. De grote vraag naar goedkoop vlees heeft een vleesindustrie gecreëerd die niet alleen resulteert in te veel broeikasgas maar ook ten koste gaat van het welzijn van zowel boeren als dieren. De dieren worden pas geslacht zodra het gehele dier verkocht is, om zo verspilling tegen te gaan. De missie van Grutto.com is dan ook duidelijk: toewerken naar een transparante vleesindustrie zonder onnodige verspilling en waar het dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. Grutto.com werkt met boeren die zich inzetten voor de regeneratieve landbouw om zo de biodiversiteit te herstellen. Bij Grutto.com is men dan ook aan het juiste adres voor overheerlijk, nobel vlees van natuurlijke bodem.

Positionering
Grutto.com richt zich op alle vleesliefhebbers die graag een bewuste keuze maken wanneer het aankomt op de selectie van het vlees. Het aanbod van Grutto.com loopt uiteen van overheerlijke koe-pakketten en kip-pakketten tot aan de net zo lekkere pakketten van varkensvlees of wild. De combinatie van het overheerlijke assortiment en de uitgesproken missie maakt van Grutto.com een meer dan interessante campagne om te promoten.

Voordelen voor de affiliates
● Aanbieder van heerlijk en eerlijk vlees. 100% natuurlijk en traceerbaar;
● Ruime kennis en ervaring en veel passie gericht op de missie van Grutto.com;
● Bekend van TV;
● Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
● Hoge gemiddelde orderwaarde;
● Aantrekkelijke commissiestructuur;
● Uitstekende klantbeoordelingen.

Meer over Grutto weten? Lees hier verder!