Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

hellobier.nl

hellobier.nl Hellobier biedt een groot assortiment aan speciaalbieren van over de hele wereld, evenals bierpakketten en abonnementen die maandelijks worden geleverd. De webshop is gericht op bierliefhebbers die op zoek zijn naar unieke smaken en cadeau-opties.

Wat heeft de webshop de affiliate te bieden?
Hellobier biedt affiliates een aantrekkelijk commissiemodel en de mogelijkheid om producten te promoten die passen bij de groeiende vraag naar speciaalbieren in Nederland. De diversiteit van het aanbod en de populariteit van bierabonnementen zorgen voor terugkerende klanten en stabiele inkomsten.

Waarom deze campagne promoten in plaats van die van een concurrent?
Hellobier onderscheidt zich door de combinatie van een breed assortiment, gebruiksvriendelijke bierabonnementen, en zorgvuldig samengestelde cadeauopties. Daarnaast is het merk sterk gericht op klanttevredenheid, wat voor affiliates zorgt voor hogere conversie en klantloyaliteit.

Unique selling points (USP’s) van de webshop:
• Meer dan 1.500 verschillende soorten speciaalbieren;
• Handig bierabonnement met maandelijkse levering;
• Unieke cadeaupakketten, ideaal voor speciale gelegenheden;
• Snelle en betrouwbare levering door heel Nederland;
• Best verkochte Bier Adventskalender van Nederland dé Merry Beermas.