Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Viavina.nl

viavina.nl Viavina.nl maakt ‘mindfully crafted’ wijn. Dat betekent natuurzuivere, biologische wijn die enerzijds beter is voor iedereen doordat er geen toegevoegde suiker in zit, het een laag sulfietlevel heeft en vegan is. Anderzijds wordt het gemaakt met respect voor onze natuur en planeet omdat er alleen wordt samen gewerkt met wijnboeren die een gezonde, biodiverse wijngaard hebben en biologische druiven telen. Viavina.nl werkt volgens fair trade principes samen; Viavina.nl maakt zich sterk voor true pricing en wil samenwerken met blije boeren en medewerkers. Viavina.nl wil vertellen wat er in wijn zit en wat er vooral niet in zit. Want tegenwoordig wil iedereen weten van alle voeding wat er in zit maar waarom weten niet bij wijn? Bovendien, wil Viavina.nl de keuze voor wijn vergemakkelijken; niet meer dwalen voor het schap maar bij Viavina.nl weet iedereen dat het goed is en super lekker. En het wordt ook nog gemakkelijk bij thuis bezorgd.

Bestel nu de Viavina.nl inspiratiebox hierin zitten de eerste 6 unieke wijnen. In totaal 3 witte, een rosé en twee rode wijnen. Er zitten zeker een aantal toekomstige favorieten voor iedereen bij. Wie weet wel allemaal. De komen thuis in een exclusieve Dutch Design Wine Chair twv €24,95! Deze chair kan worden hergebruikt als kruk of als wijnrek! Proost en geniet!