Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Vintageview.nl

vintageview.nl Design wijnrekken voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.
VintageView ® is een innovatieve oplossing voor het opbergen en presenteren van wijnflessen. Door de originele presentatie van de flessen worden de etiketten ten volle benut. Deze unieke presentatie laat het toe om de wijnen onmiddellijk te identificeren. De modulariteit van het systeem biedt een eindeloos aantal combinaties en oplossingen en optimaliseert de beschikbare ruimte voor het opbergen van de wijncollectie. Zelfs de kleinste hoeken kunnen benut worden. Deze oplossing laat bovendien een perfecte luchtcirculatie rond de flessen toe.

De combinatie van 12 verschillende modules (4 hoogtes en 3 dieptes) beantwoord aan elke vraag. Alle wijnrekken zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit staal en zijn prachtig afgewerkt. Ze zijn beschikbaar in 2 afwerkingen: Satin Black of Platinum. U kunt kiezen voor wijnrekken voor aan de muur of vrijstaande wijnrekken.

Hoe groot of klein de wijnkelder ook is, VintageView® biedt de oplossing voor iedere fles wijn!