Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Partyprintje.nl

partyprintje.nl Partyprintje.nl is dé webshop voor gepersonaliseerde spandoeken voor alle feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, pensioen, babyshower of geslaagd feest, Partyprintje.nl heeft het perfecte spandoek om de feestvreugde te verhogen.

Voor de bezoekers biedt Partyprintje.nl een breed scala aan ontwerpen en mogelijkheden om het spandoek volledig naar eigen wens aan te passen. Met de gebruiksvriendelijke ontwerptool kan de bezoeker eenvoudig tekst, afbeeldingen en kleuren toevoegen om zo een uniek en persoonlijk spandoek te creëren. Daarnaast zorgt Partyprintje.nl voor een snelle levering doordat de productie in eigen huis gebeurt, zodat het spandoek op tijd klaar is voor het feest.

Naast de aantrekkelijke commissie van 8,4% over de verkochte producten, biedt Partyprintje.nl de affiliates nog veel meer voordelen. De affiliate van Partyprintje.nl krijgt toegang tot een uitgebreid assortiment aan promotiemateriaal, zoals banners, tekstlinks en productfeeds. Daarnaast biedt Partyprintje.nl op verzoek exclusieve kortingscodes en acties aan die affiliates kunnen gebruiken om hun bezoekers te verleiden tot aankoop. Partyprintje.nl zorgt ook voor snelle en betrouwbare uitbetalingen, zodat affiliates zo spoedig mogelijk kunnen profiteren van de inspanningen.

De unique selling points van Partyprintje.nl zijn onder andere de hoge kwaliteit van de spandoeken, de mogelijkheid tot volledige personalisatie en de snelle levering. Partyprintje.nl begrijpt dat elk feest uniek is en streeft ernaar om spandoeken te leveren die perfect aansluiten bij de wensen van de klant en bij de persoonlijkheid van de jarige. Daarnaast biedt Partyprintje.nl uitstekende klantenservice met korte lijntjes, die altijd klaarstaat om te helpen bij vragen of problemen.

Affiliates kunnen de campagne van Partyprintje.nl promoten omdat ze een betrouwbare en succesvolle partner zijn in de feestartikelenindustrie. Affiliates hebben een sterke reputatie opgebouwd en een groot klantenbestand (Partyprintje.nl komt voort uit de grootste verhuurder van opblaasfiguren van Nederland: Opblaasfiguurshop). Door deze campagne te promoten, kunnen affiliates profiteren van het succes en de bekendheid van het merk. Bovendien biedt Partyprintje.nl een aantrekkelijke commissie en vele extra voordelen, waardoor het voor affiliates de moeite waard is om met Partyprintje.nl samen te werken. In vergelijking met de concurrentie biedt Partyprintje.nl een breed assortiment, volledige personalisatiemogelijkheden en snelle levering, wat hen onderscheidt en aantrekkelijk maakt voor zowel klanten als affiliates.