Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Skinsunlimited.nl

skinsunlimited.nl Skincare producten and longevity supplementen. Skinsunlimited.nl begrijpt al sinds 2015 het belang van een goede huidverzorging en de juiste longevity supplementen. Een gezonde huid is niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor het algemeen welzijn. Huidverzorging helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zorgt voor een frisse en stralende huid en een jonger uiterlijk. Daarnaast dragen supplementen bij aan een gezond lichaam en heldere geest voor een langer en gezonder leven. De supplementen van Skinsunlimited.nl zijn van de beste gegarandeerde kwaliteit en allen in Europa ontwikkeld.

USP's:
● Minder dan 0,5% retouren;
● Snelle levering uit eigen voorraad voor 23:30 besteld de volgende dag in huis voor Nederland en België;
● Gemiddelde bestelling 125 euro ( met meerdere maandelijkse bestelling van rond de 900.-);
● Korting krijgen als zij zich inschrijven op de nieuwsbrief;
● Uniek productaanbod in Nederland;
● Onafhankelijk geteste supplementen;
● Veel informatieve blogs;
● Gratis verzending v.a. € 75,-;
● Lage verzendkosten € 4,99;
● 425% groei in omzet t.o.v 2022;
● Snelle uitbreiding met producten;
● Verkoop in groot deel van Europa.

Betaalmethodes:
● Alle denkbare betaalmethodes in Europa, waaronder betalen in 3 termijnen

Top 4 best verkopende merken:
● Hansen supplements: Staat bekend om zijn Longevity supplements en bij uitstek geschikt voor biohackers die langer en gezonder willen leven. Alle supplementen worden in de EU getest op schadelijke stoffen en dit maakt de pure supplementen van Hansen uniek.
● Forlled: Hoogwaardige Japanse skincare met nobelprijs winnende hyaluronzuur. De moleculen zijn als enige in zijn soort zo klein gemaakt dat de wetenschappers van Forlle’d hier zelfs een nobelprijs voor hebben gewonnen.
● Medik8: Het beste natuurlijke skincare merk in de beauty industrie en meervoudig winnaar van Beauty Awards.
● Golden Naturals’supplementen: Voor (bijna) elke klacht een natuurlijk supplement van Nederlandse bodem en altijd 2 euro goedkoper dan bij de concurrent.