Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Fishinn.nl

fishinn.nl Fishinn.nl is de nr. 1 hengelsportzaak. Met een prachtige hengelsport webwinkel / webshop met ruim 25.000 artikelen slaag de klant bij ons altijd. Fishinn.nl kent een rijke historie als gespecialiseerde hengelsport winkelier en al 25 jaar kan iedere gespecialiseerde visser met plezier en vertrouwen zijn hart bij Fishinn.nl ophalen. Fishinn.nl wordt gerund wordt door fanatieke vissers, dus de klant is verzekerd van de laatste nieuwtjes en een top productselectie. Daarnaast krijgt men ook altijd te maken met een visser wanneer men contact opneemt met de klantenservice, Fishinn.nl weet de fanatieke visser nodig heeft. Fishinn.nl onderscheidt zich door passie én deskundigheid op het gebied van de witvis -, karper -, roofvis -, meerval en forel visserij te combineren met een uitgebreid en uniek assortiment. Topkwaliteit producten met een scherpe prijsstelling! De medewerkers hebben een gedegen praktijk kennis, zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en helpen de klant graag met een advies op maat. Met een ruime eigen productvoorraad, die real time op de webshop vermeld wordt, zorgt Fishinn.nl voor een snelle levering. En ook niet onbelangrijk: de klant betaald bij Fishinn.nl nooit teveel! Daarnaast kan de klant vertrouwen op een ‘geen gezeur’-service en garantieafhandeling!

Door de scherpe prijsstelling die bij Fishinn.nl gehanteerd wordt profiteert de affiliate van het grote aantal bestellingen dat iedere maand bij Fishinn.nl gedaan wordt. Daarnaast beschikt het team van Fishinn.nl over kennis van alle visserijen waardoor ieder visser perfect geholpen kan worden. Door het grote aantal teksten op de website van Fishinn.nl zijn er vele mogelijkheden tot het plaatsen van linkbuilding op de landingspagina’s van Fishinn.nl.

USP’s
• Voorraad zichtbaar voor de klant;
• Meer dan 25000 artikelen;
• Snelle Garantieafhandeling;
• Veilige betaalmethoden;
• Meeste productkennis.

Fishinn.nl is al 25 jaar een begrip binnen de hengelsport, al meer dan 15 jaren is Fishinn.nl gespecialiseerd in het online verkopen van hengelsportproducten. Doordat de voorraad bij Fishinn.nl altijd zichtbaar is weet de klant precies waar men aan toe is op het moment van bestellen. Daarnaast staat de website van Fishinn.nl boordevol informatie en betaald de klant bij Fishinn.nl nooit teveel.