Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Zoombook.nl

zoombook.nl Met Zoombook.nl kan iedereen eenvoudig en snel unieke en persoonlijke fotoboeken, fotocanvassen, notitieboeken, werkkalenders, muurkalenders en ansichtkaarten maken. De nummer 1 gebruiksvriendelijke software voor computers en mobiele telefoons.

Wat zit er achter de naam Zoombook.nl
Zoombook.nl is een project van UAB "BALTO Trader" dat in 2009 is opgericht in Nederland, Tsjechië, Estland, Litouwen en Letland. BALTO Trader is en behoort tot de BALTO Group, een van de grootste boekproducenten in de Baltische staten, die maandelijks meer dan 800.000 boeken van topkwaliteit produceert voor gerenommeerde uitgeverijen zoals Bonnier Books, Gyldendal en andere. Balto heeft met succes gewerkt met markten in Noorwegen, Denemarken, Finland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en vele andere landen over de hele wereld.

Publishers opgelet! Klaar om de inkomsten naar een hoger niveau te tillen? Zoombook.nl nodigt de publisher uit om deel te nemen aan ons exclusieve programma en de ongelooflijke kans te grijpen om geld te verdienen aan het publiek als nooit tevoren.

Wat de publisher krijgt:
• 14% commissie op alle Zoombook producten uit de webshop;
• Sterk converterende incentives;
• Uitstekende respons en ondersteuning;
• Extra promotiemateriaal op aanvraag;
• Langdurige vriendschap.

Zoombook.nl begrijpt het belang om publishers te belonen voor de inzet. Daarom worden er aantrekkelijke commissiepercentages gegeven. Mis deze mooie kans niet om samen te werken.

Meer dan 2,5 miljoen klanten kiezen voor Zoombook.nl vanwege de makkelijk te gebruiken software, snelle productie en levertijd, 100% premium productkwaliteit, uitstekende klantenservice en dagelijkse kortingen.