Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Zelfranken.nl

zelfranken.nl Zelfranken.nl:
Het einddoel van Zelfranken.nl is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Sommigen willen het zelf doen, andere laten hun SEO liever aan een expert over. Voor de experts die ook beter willen, meer naar de geavanceerde kant toe willen, dat is de cliënt bij Zelfranken.nl op het juiste adres. Zo is Zelfranken.nl er ook ingerold. En nu? Cliënten krijgen een knap product afgeleverd waar de cliënten ook echt wat aan hebben. De cliënt blij, de expert trots op het werk. Precies zoals het hoort!

Lukt het maar niet om hoog in Google te komen?
Met de video SEO cursussen van Zelfranken.nl leert de consument snel de nieuwste en beste SEO technieken. De SEO cursussen zijn makkelijk te volgen en nergens anders in Nederland te verkrijgen. Zelfranken.nl geeft namelijk les in geavanceerde SEO op wereldniveau.

Leer bijvoorbeeld tier linkbuilden met startpagina's en social media op unieke wijze. De cliënt krijgt de mogelijkheid zelf binnen het uur geavanceerd te schrijven, waarbij elke bestaande plugin verslagen kan worden. Optimaliseer pagina indeling en afbeeldingen, verbeter de site structuur, intern linken als een boss, en ga zo maar door.

USP's:
• Makkelijk en begrijpelijk;
• Zien per video is zelf kunnen;
• Geavanceerde SEO;
• Betaalbaar;
• Effectief.