Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Asiadirect.nl

asiadirect.nl Wat heeft AsiaDirect de bezoeker te bieden?
AsiaDirect is de specialist in individuele rondreizen en bouwstenen in Zuidoost-Azië. Als lokale organisatie kent AsiaDirect als geen ander de situatie ter plaatse, waardoor de bezoeker de mooiste plekken ontdekt tegen een scherpe prijs. Mede hierdoor kan AsiaDirect de laagste prijsgarantie bieden en hanteert AsiaDirect geen reserveringskosten. Alle rondreizen en bouwstenen zijn op maat aanpasbaar aan de wensen van de klant. Met ruim 10 jaar ervaring en duurzaam reizen hoog in het vaandel is AsiaDirect de ideale reisorganisatie voor iedereen die Zuidoost-Azië wil ontdekken. AsiaDirect, Omdat wij er al zijn!

Wat heeft AsiaDirect de affiliate te bieden?
AsiaDirect biedt unieke individuele rondreizen en bouwstenen in Zuidoost-Azië. AsiaDirect is een flexibele, lokale organisatie, waardoor AsiaDirect direct inspeelt op nieuwe kansen, de mooiste plekken kent en een scherpe prijs aanbiedt. Deze flexibiliteit komt niet alleen naar voren in de op maat aanpasbare reizen en bouwstenen, maar ook in o.a. de communicatie met affiliates, het ontwikkelen van marketingmateriaal, kortingsacties of de website content. AsiaDirect is voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe kansen die een win-win-win opleveren: voor klanten, affiliates en AsiaDirect.

De unieke combinatie van het aanbod van prachtige rondreizen en bouwstenen, de mogelijkheid voor klanten om de gehele reis naar eigen wens aan te passen en de laagste prijsgarantie, leidt tot hoge conversie percentages. Tevens zijn de verkoopbedragen hoog wat leidt tot hoge commissies voor de affiliates. AsiaDirect is constant bezig om samen met haar affiliates de resultaten voor beide partijen te verbeteren. Feedback van individuele affiliates wordt dan ook altijd serieus genomen, zodat beide partijen optimaal kunnen profiteren.