Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Austriaparks.nl

austriaparks.nl Austriaparks.nl biedt twee campings in Oostenrijk, in het toeristische gebied Tirol. Camping Leutasch ligt aan het skigebied Seefeld, hier kunnen gasten skiën en langlaufen. Ook buiten het wintersportseizoen is dit een uitstekende vakantiebestemming dankzij de veelzijdige natuur en de vele wandel- en fietsroutes. Camping am Arlberg ligt in het mooie Pettneu. Hier kunnen gasten kamperen met optie voor privé sanitair. Ook krijgen gasten tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwembad en kunnen ze gebruikmaken van de wellness faciliteiten.

Verblijfsaanbod
Op Camping Leutasch kunnen gasten kamperen op kampeer- of camperplaatsen met een prachtig uitzicht op de bergen. Tevens kunnen ze hier een hotelkamer of een blokhut boeken.
Op Camping am Arlberg kunnen gasten overnachten op ruime kampeerplaatsen, het grootste gedeelte hiervan is voorzien van privé sanitair. Op beide campings zijn huisdieren welkom.

Faciliteiten
Op Camping Leutasch kunnen gasten gebruikmaken van uitgebreide parkfaciliteiten zoals een indoor zwembad, fitnessruimte en wellness faciliteiten zoals een infraroodcabine, een stoombad en een sauna. Tevens heeft de camping een bar en restaurant, een terras, een hondendouche en kunnen gasten gebruikmaken van een wasserette. Op Camping am Arlberg kunnen gasten gebruikmaken van het binnenzwembad en de wellness. Het park beschikt ook over een speelplaats, verwarmde ski lockers, een wasstraat voor auto’s en een gezellig restaurant.

Omgeving
De campings van Austriaparks.nl liggen in de indrukwekkende Tiroler Alpen. Vanaf Camping Leutasch staan gasten zo op de pistes van Seefeld om te skiën of te langlaufen. Camping am Arlberg is eveneens een uitstekende wintersportbestemming. Skigebied Arlberg beschikt over 300 km aan skipistes en eersteklas Snowparks en Funslopes. Naast wintersport zijn de campings ook een ideale uitvalsbasis in de zomer. Via vele fiets- en wandelroutes kunnen gasten de groene natuur intrekken. Daarnaast kunnen ze activiteiten ondernemen als bergbeklimmen, ziplinen of boogschieten.

USP’s
● Campings in het toeristische Tirol;
● Kampeerplaatsen met privé sanitair;
● Ideaal voor een wintersportvakantie;
● Met heerlijke wellness faciliteiten.