Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Choo-Choo.eu

choo-choo.eu Choo-Choo.eu biedt bezoekers treinreizen aan, een duurzaam alternatief om op de vakantiebestemming te komen. Met jaren ervaring op het spoor kent Choo-Choo.eu elke route die wordt aangeboden op de site tot in details. Er zijn een aantal standaard reizen te vinden die zijn uitgewerkt en van uitgebreide informatie zijn voorzien over reisduur, overstappen en soorten treinen. Dit aanbod wordt elke maand uitgebreid. De focus ligt daarbij op reizen zonder gedoe, dus de route heeft altijd zo weinig mogelijk overstappen en de beste prijs.

USP’s
• uitgebreide informatie voorafgaand aan de reis
• direct en persoonlijk contact bij vertraging en werkzaamheden
• compensatie bij vertraging
• uitigebreide support voor alternatieven bij wijzigingen in de route

Naast de standaard routes zal het aanbod op de website zeer binnenkort worden uitgebreid met pakketreizen naar bestemmingen die makkelijk te bereiken zijn met de trein. Er wordt dan een inclusief weekend weg aangeboden met treinreis, hotel en advies over een leuke activiteit. De accommodaties worden uitgezocht op duurzaamheid. Choo-Choo.eu biedt affiliates een product aan wat nog niet veel wordt aangeboden door andere partijen. Door de support die geleverd wordt tijdens de reis is de affiliate er zeker van dat alle reizigers die doorgestuurd worden naar de website de beste ervaring krijgen en van A tot Z worden begeleid op hun treinreis. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om in samenspraak een eigen route samen te stellen en te promoten. Choo-Choo.eu regelt dan alles m.b.t. de trein om zo tot de meest relaxte reis te komen.