Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Continental-rekreatie.nl

continental-rekreatie.nl Continental-rekreatie.nl beschikt over een groot aanbod tweedehands chalets op tientallen vakantieparken in Nederland. De tweedehands chalets op eigen kavel of huurkavel zijn beschikbaar voor eigen gebruik, als interessante investering of een combinatie van beide. Continental-rekreatie.nl is de exclusieve partner van TopParken op het gebied van de verkoop van tweedehands chalets.

Kennis als chaletbouwer én recreatiemakelaar
Het is extra bijzonder dat de chalets die worden verkocht door Continental-rekreatie.nl, in de meeste gevallen uit de eigen werkplaats komen en persoonlijk zijn onderhouden. Dit maakt dat Continental-rekreatie.nl meer is dan alleen een vakantiemakelaar; de specialisten kennen de afkomst en staat van het chalet, de natuurrijke locatie en de situatie op de markt als geen ander.

Betrouwbare partner voor het (ver)kopen van chalets
Continental-rekreatie.nl is ruim 40 jaar vakantiemakelaar. Waar het recreatiebedrijf is gestart met de verkoop van caravans en het exploiteren van vakantieparken, is het uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van het verkopen, bouwen en onderhouden van chalets.

ConversiedoelenAfspraak
1. Algemene bezichtiging: https://www.continental-rekreatie.nl/afspraak-maken
2. Bezichtiging voor 1 accommodatie: https://www.continental-rekreatie.nl/properties/1584/viewing/new
Iedere unieke accommodatie uit het aanbod heeft een uniek formulier.

Informatie aanvraag voor woning
1. Informatie over 1 accommodatie: https://www.continental-rekreatie.nl/properties/1584/contact/new
Iedere unieke accommodatie uit het aanbod heeft een uniek formulier.

Algemene informatie aanvraag
1. Algemene informatie: https://www.continental-rekreatie.nl/informatie-aanvragen