Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Derimboe.nl

derimboe.nl Campagne omschrijving
Gelegen in de bossen van Hoenderloo bevindt zich De Rimboe & De Woeste Hoogte; een vakantiepark midden op de Veluwe met Nationaal Park de Hoge Veluwe op nog geen 3 km afstand. Gasten vinden hier een uitgebreid aanbod aan luxe vakantiewoningen voor zowel kleine als grote groepen. Dankzij de veelzijdige omgeving zijn er genoeg mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

Accommodaties
De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en de groepsaccommodaties bieden plek aan maximaal 14 personen. Enkele woningen beschikken over een sfeerhaard, hottub of sauna. Een van de woningen beschikt zelfs over een privé bioscoop! Ook liggen een aantal vakantiehuizen aan een vijverpartij waardoor gasten een prachtig uitzicht hebben op het water. Huisdieren zijn toegestaan in de aangegeven accommodaties. Speciaal voor mindervaliden is er een rolstoelvriendelijk vakantiehuis dat is voorzien van een mindervalide toilet en een douchestoel. Verder zijn de moderne woningen voorzien van alle gemakken en hebben ze een stijlvolle inrichting zodat het de gast aan niets ontbreekt.

Faciliteiten
Bij de Rimboe & De Woeste Hoogte is er een overvloed aan faciliteiten voor jong en oud. Er is een buitenzwembad welke wordt verwarmd door middel van zonnepanelen, een spetterbad voor de kinderen, diverse speeltoestellen en horecagelegenheden, animatie en een wellness gebouw (in ontwikkeling). Ook is het mogelijk om fietsen te huren bij de receptie voor het verkennen van de omgeving.

USP’s
● Vakantiepark in de bossen van Hoenderloo;
● Op nog geen 3 km van Nationaal Park de Hoge Veluwe;
● Wellness mogelijkheden beschikbaar;
● Optioneel gelegen aan een vijverpartij.