Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Popperdepop.nl

popperdepop.nl Popperdepop.nl is een online speelgoedwinkel die zich specialiseert in poppenwagens en ander poppen-gerelateerd speelgoed. Ben je op zoek naar een eerste poppenwagen die stevig is en het kindje in zijn eerste stapjes kan helpen? Of naar een retro en nostalgische rieten poppenwagen die ook superschattig in de kamer staat? Of zelfs eentje die er net als een echte kinderwagen uit ziet, voor de volledige beleving? Bij Popperdepop.nl vind je ze allemaal.
Wil je graag een bijzondere pop, die anders is dan de doorsnee merken die overal verkrijgbaar zijn? Bij Popperdepop.nl vind je een brede keuze aan prachtige babypoppen en ook vintage-stijl of zachte, knuffelbare poppen die geschikt zijn voor baby’s en kleine kinderen. Bovendien kun je bij Popperdepop.nl de leukste accessoires voor de pop kiezen, zoals een slaapzakje, draagmandjes, luiertasjes, verzorgingsaccessoires of diverse poppenmeubeltjes, zoals bedjes, stoeltjes, commodes & nog veel meer!

USP's:
• Gratis verzending vanaf € 25,- voor Nederland én België;
• Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. In het weekend voor zondagmiddag 15:00 uur besteld, zondag verzonden;
• Actieve klantenservice; persoonlijke aandacht en advies op maat;
• Gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk;
• Betaal zoals je wilt: Vooraf (via iDeal, Bancontact, Creditcard & Paypal), achteraf (via Billink) of overmaken;
• Hoge klanttevredenheid: goede reviews op Google en weinig retouren.