Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Artin-athletics.com

artin-athletics.com De webshop van Artin-athletics.nl biedt de bezoeker het unieke concept van een perfecte fitness schoen. Aangezien er de laatste jaren vele fitness kleding merken zijn bijgekomen, zijn schoenen onderbelicht gebleven. Dit is bijzonder, want de schoen vormt de basis van iedere fitnesstraining en heeft dus invloed op alle oefeningen in de sportschool. Met een team van schoen-experts en fitness liefhebbers is er jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van de perfecte fitness schoen. De eigenschappen van Artin fitness schoenen zijn speciaal afgestemd op het gebruik ervan in de sportschool. Zo heeft de zool extra veel grip, is het standvlak van de zool extra breed en is de zool ook nog eens plat, wat de stabiliteit van het trainen op blote voeten benaderd. Ook zijn Artin fitness schoenen erg licht van gewicht, waardoor je nauwelijks doorhebt dat je überhaupt schoenen aan hebt tijdens je training.

Kortom, de webshop van Artin-athletics.nl biedt de bezoeker unieke trainingsschoenen, welke speciaal zijn ontwikkeld voor in de sportschool. Veel sporters die aan fitness doen hebben geen specifieke fitness schoenen, wat kan leiden tot instabiliteit en blessures. Door het trainen op Artin fitness schoenen wordt de kans op blessures verminderd en de prestaties in de sportschool verbeterd.

De USP’s van de webshop zijn hieronder beschreven.
- Specifieke fitness schoen. Op de huidige markt bestaat er nog geen echt fitness schoenenmerk. Er zijn wel merken die schoenen voor fitness maken, alleen zijn deze merken echter niet ‘fitness’. Artin-athletics.nl is dus het eerste fitness schoenenmerk op de markt.
- Nederlands schoenenmerk. Artin-athletics.nl is opgericht door Nederlanders. Waar alle andere sportschoenen merken (Nike, Adidas, etc.) weinig met Nederland te maken hebben, zul je Nederlandse roots terugvinden binnen heel het imago van Artin.
- Ontwikkeld door schoen-experts. Het merk is gestart door een team van schoentechnologen. Met een achtergrond in de orthopedische schoentechnologie, wisten de eigenaren hoe een goede schoen in elkaar moet zitten. Combineer deze kennis over schoenen met een passie voor de sportschool en je komt uit bij het team achter Artin-athletics.nl.

De webshop van Artin-athletics.nl heeft de affiliate het unieke concept van een echte fitness schoen te bieden. De affiliate kan een nieuw fitness schoenenmerk aan zijn/haar volgers aanbieden. Waar normale sportschoenen in vrijwel alle gevallen van de standaard algemene sportmerken zijn, is Artin een jong innoverend merk opgericht specifiek voor fitness publiek. In korte tijd is Artin een sterk begrip geworden binnen de Nederlandse sportscholen. De Artin community wordt dan ook met de dag groter. De affiliate kan zich aansluiten bij deze community door het merk te presenteren aan zijn/haar volgers. webshop heeft de affiliate het unieke concept van een echte fitness schoen te bieden. De affiliate kan een nieuw fitness schoenenmerk aan zijn/haar volgers aanbieden. Waar normale sportschoenen in vrijwel alle gevallen van de standaard algemene sportmerken zijn, is Artin een jong innoverend merk opgericht specifiek voor fitness publiek. In korte tijd is Artin een sterk begrip geworden binnen de Nederlandse sportscholen. De Artin community wordt dan ook met de dag groter. De affiliate kan zich aansluiten bij deze community door het merk te presenteren aan zijn/haar volgers.