Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Betersport.nl

betersport.nl Wie is BeterSport.nl?
BeterSport is al ruim 12,5 jaar dé grootste en snelst groeiende leverancier van fitnessapparatuur voor thuisgebruik in de Benelux. Het assortiment bestaat uit cardio-apparatuur, zoals hometrainers, roeitrainers, spinningfietsen en loopbanden, maar Betersport biedt ook krachtmaterialen aan: van kettlebells en dumbbells, tot complete home gym.
BeterSport is producent en exclusieve leverancier van de merken Focus Fitness en FitBike. Verschillende modellen, zoals hometrainer FitBike Ride 5, Crosstrainer Focus Fitness Fox 3 en Loopband Focus Fitness Jet 5, zijn dankzij reviews van consumenten bekroond met meerdere Kieskeurig Awards! Ook andere bekende merken uit de fitnessbranche, zoals Kettler, BodySolid, Lifemaxx en Powertec, zijn terug te vinden binnen het assortiment.
Zowel in Nederland en België geldt: op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bovendien worden bestelling boven de €60,00 gratis verzonden.

Waarom u zich als affiliate moet aanmelden bij BeterSport.nl?
• BeterSport is in Nederland en België een van de grootste spelers in de fitnessbranche!
• BeterSport biedt een zeer breed en scherp geprijsd assortiment aan fitnessartikelen, geschikt voor thuisgebruik of (semi-)professioneel gebruik.
• Daardoor een hoog online conversie percentage.
• Gemiddelde orderwaarde ligt rond de €300,00.
• Een aantrekkelijke vergoeding voor affiliates die kan oplopen tot wel 7,5% per conversie.
• Een lineaire commissiestructuur: niet alleen de laatste klik verdient aan de sale, maar ook andere affiliates die hebben bijgedragen aan de conversie ontvangen een deel van de commissie.
• BeterSport biedt een duidelijke en complete productfeed en stellen image-banners ter beschikking
• BeterSport helpt graag met meedenken en/of optimaliseren van uw campagne
• Voor bijna elk fitnessartikel is een aparte landingspagina beschikbaar, hierdoor is deeplinken naar elk zoekresultaat mogelijk.


Commissiestructuur BeterSport.nl:
Als 100% Internetwinkel is BeterSport.nl zich zeer zeker bewust van de kracht van affiliates. Hierdoor geeft Betersport.nl haar affiliates tot maar liefst 7,5% commissie over het gehele aankoopbedrag. Het BeterSport.nl programma is gebaseerd op een langdurige samenwerking waarin uiteraard de verkoop centraal staat. Kortom: Verkoopt u één van de producten van BeterSport.nl, dan verdient u direct een aantrekkelijk bedrag!