Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Mistral.com

mistral.com Mistral.com heeft sinds 1976 een passie voor water en wind. Shop.mistral.com is een van oorsprong Zwitsers merk dat dankzij deze passie een innovatief concept heeft ontwikkeld: surfplanken met een zeil. Mistral.com zet de toon in de ontwikkeling van windsurfplanken. Technologische innovaties volgen elkaar snel op, nieuwe materialen worden ontwikkeld en getest. Shop.mistral.com maakt van windsurfen een internationale sport en lanceert zelfs het Mistral World Cup Team. Het merk wordt synoniem met windsurfen: Shop.mistral.com is windsurfen, windsurfen is Mistral.com!

Mistral.com richt zich op iedereen met een passie voor windsurfen en in de markt is voor het kopen van een windsurfplank, een windsurfzeil, windsurf kleding of windsurf accessoires van topkwaliteit. Dankzij het uitgebreide aanbod kan iedereen bij Mistral.com vinden waar diegene naar op zoek is, ongeacht de wensen en ongeacht het budget.

Voordelen voor de affiliates
● Zeer ruim aanbod windsurf artikelen;
● Voor 11:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden;
● Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Bancontact, PayPal, Mister Cash of per overboeking;
● Ruime kennis en ervaring;
● Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
● Zeer ruime doelgroep;
● Aantrekkelijke commissiestructuur.