Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Outletspecialist.com

outletspecialist.com Wie wilt dat nu niet: een hele simpele oplossing voor een groot probleem. Dat heeft Outletspecialist.com gedaan. Op basis van ervaringen weet Outletspecialist.com als geen ander wat voor gedoe onverkochte voorraad voor een bedrijf oplevert. Dumpprijzen voor topartikelen is vaak niet de oplossing, maar opslaan ook niet. Dat is de reden waarom het Outletspecialist.com is opgezet. Outletspecialist.com fungeert als tussenpersoon voor bedrijven die van hun voorraad af willen, maar dit niet ten koste van alles willen doen.

Via de Outletspecialist.com wordt de voorraad namelijk verkocht aan bedrijven en particulieren die zelf de prijs bepalen, ongeacht de adviesprijs van het product. Voorraad voor een vaste prijs verkopen is vaak lastig, zeker als het om high end producten gaat. De klant bepaalt zelf wat het product waard is. Via deze werkwijze wordt de marktwerking niet verstoord door dumpprijzen of online veilingen. Bovendien lopen de leveranciers geen merkschade op en raken toch hun producten kwijt, ook als het bijvoorbeeld om overjarige modellen gaat.