Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Skillstownconnect.nl

skillstownconnect.nl Wat doet SkillsTownConnect.nl?
SkillsTownConnect.nl is expert in online leren en ontwikkelen voor leden- en uitzendorganisaties. Omdat SkillsTownConnect.nl niet alleen de specialisten, maar ook de faciliteiten in huis heeft, bieden zij de meest succesvolle leeroplossingen. SkillsTownConnect.nl is de marktleider in Nederland met online opleidingen. SkillsTownConnect.nl biedt via TradeTracker twaalf TOP-opleidingen aan.

Daarnaast hebben zij vier professionele studio’s waarbij SkillsTownConnect.nl de studioruimte aanbiedt via de publishers van TradeTracker. Hierbij kan men webinars en podcasts opnemen met behulp van een professioneel team die alles van A tot Z verzorgd. Doe je mee met het succes van SkillsTown? Neem dan contact met hen op.

Wat biedt SkillsTownConnect.nl aan?
SkillsTownConnect.nl biedt gepersonaliseerde online academies, kennisplatforms, beroepsgerichte content en online contentpakketten aan op het gebied van softskills en vitaliteit. In de landelijke opnamestudio’s kan men podcasts en webinars opnemen. Er is ook nog een optie om hier vervolgens een e-learning van te maken.

Voorwaarden:
€ 35,- per goedgekeurde transactie. Voor de gehele maand februari geldt een bonuscommissie van € 70,- CPL per transactie voor 1 maart. Mocht deze lead goedgekeurd worden komt hier nog een bonus van 35 euro bovenop wat het totaal te verdienen bedrag op € 105,- CPL maakt.