Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Aerovito.com

aerovito.com Aerovito.com is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het monitoren en zuiveren van de lucht in zowel woon als werkomgevingen. In deze tijd van bewustwording over de luchtkwaliteit in onze leefomgeving is meten, weten en aanpakken het thema voor de komende jaren. Aerovito.com heeft veel ervaring opgedaan door de luchtkwaliteit te verbeteren in ziekenhuizen, scholen en bedrijven. Aerovito.com heeft nu ook voor consumenten de juiste producten voor het meten en verbeteren van de luchtkwaliteit in uw leefomgeving.
De technologieën die Aerovito.com hierbij gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de werking en effectiviteit van de producten.
Aerovito.com heeft een uitgebreid netwerk van artsen en verpleegkundigen die uitvoerig kennis hebben over de effecten van ongezonde lucht op de mens

Unique selling point
Aerovito.com is ontstaan als probleem oplosser voor de zorgsector waarbij de luchtkwaliteit als rode draad door het portfolio loopt. Door hierin met de kwalitatief juiste producten een meer dan uitstekende invulling aan te geven volgden al snel het bedrijfsleven en het onderwijs. De volgende stap voor Aerovito.com is om dit succes in de zorg, bedrijfsleven en onderwijs uit te breiden naar de woonomgeving. Aerovito.com is vrij vertaald "gezonde lucht" en dit is dan ook waar Aerovito.com voor staat.