Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Aircogarant.nl

aircogarant.nl Bij Aircogarant.nl kan de klant altijd rekenen op een betrouwbaar product. In het assortiment worden verschillende merken airco’s gevoerd die zowel kunnen verwarmen als verkoelen. Het bekendste merk hiervan is Panasonic. Alle airco’s die op de website staan, zijn op voorraad, zodat ze snel geleverd kunnen worden wanneer men bestelt. Om de kwaliteit van de airco’s te garanderen, worden deze door een STEK-monteur geïnstalleerd en ontvangt men standaard twee jaar garantie op hun aankoop. Aircogarant.nl repareert de airco op locatie. De voorrijkosten worden dan aan de klant doorberekend. Bestel de klant voor 16.00? Dan wordt jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen verstuurd. En niet goed, is geld terug!

De webshop van Aircogarant.nl biedt de affiliate een ruim assortiment van meer dan 100 soorten aircos. Van multisplit airco’s tot split-unit airco’s. De affliate heeft hierdoor veel opties om te verwerken op de website bij verschillende onderwerpen. Op dit moment zijn de gasprijzen erg actueel waardoor de affiliate hierop kan inspelen met energiezuinige airco’s die ook als verwarming dienen om te besparen op de gaskosten. Hiermee draagt de affiliate ook nog bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de overheid.

USP's
- De goedkoopste aanbieder van airco’s in Nederland;
- Alle airco’s zijn energiezuinig tot energielabel A+++;
- Mogelijkheid om airco’s te laten installeren door STEK-gecertificeerde monteurs.