Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Alectohome.nl

alectohome.nl Alectohome.nl heeft een uitgebreide verzameling hoogwaardige producten voor thuisgebruik. Bij Alectohome.nl kan een gevarieerde selectie elektronische apparaten en accessoires die speciaal ontworpen zijn om de
leefomgeving van de klant te verbeteren. Bij Alectohome.nl kan de klant rekenen op innovatieve oplossingen op het gebied van veiligheid en beveiliging, zoals rookmelders, bewakingscamera's en alarmsystemen, om jouw huis te beschermen. Ook hebben zijn er diverse keuzes aan audio- en communicatieapparatuur, zoals draadloze koptelefoons en walkietalkies, voor heldere verbindingen tijdens het luisteren naar muziek of om in contact te blijven met anderen. Als de klant van buitenactiviteiten houdt, zijn er producten zoals weerstations en weerbestendige apparaten, zodat de klant altijd goed voorbereid is.
Kortom, Alectohome.nl is de complete bestemming voor producten die het huis veiliger, comfortabeler en beter georganiseerd maken.

Wat heeft de webshop de affiliate te bieden?
Een breed assortiment aan home elektronica producten.

- Wat zijn de unique selling points van de webshop?
• 45+ jaar ervaring in Home Elektronica;
• Gratis verzenden vanaf EUR 30,-;
• Werkdagen voor 20:00 uur besteld: dezelfde dag verzonden;
• 30 dagen retourrecht.

Waarom moet de affiliate de campagne promoten en niet die van de concurrent?
Officiële webshop van Alecto Home