Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Aqualogic.nl

aqualogic.nl Aqualogic.nl - Life saving water filters
Ontstaan uit de ideële doelstelling van stichting IBOTA.org zijn AQUA Logic Drinkwaterfilters ontwikkeld om schoon drinkwater beschikbaar te maken voor hen in nood door armoede, rampen en noodsituaties. Sommige onderdelen worden geproduceerd binnen het door de stichting opgezette werkgelegenheidsproject onder kansarmen in India. Met aankoop van deze waterfilters wordt er bijgedragen aan dit project en het beschikbaar maken van schoon drinkwater in ramp en noodgebieden.

AQUA Logic Drinkwaterfilters voldoen aan de WHO norm voor drinkwaterbehandeling. Uniek zijn de filterelementen waarbij een actieve Kool cartridge met ultra-Membranen wordt gecombineerd. Dankzij de actieve kool worden ongewenste en schadelijke stoffen in het water geadsorbeerd. De ultra membranen hebben een poriegrootte van slechts 0,03 micron en zorgen voor log 6 (99,9999 %) bacteriereductie. Hiernaast kan er ook nog gekozen worden voor anti-bacteriologische Nano-Zilver op het filterelement en/of een Sediment Filter Sleeve als voorfilter.