Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Atmk.nl

atmk.nl Ambachtelijk, duurzaam en uniek! Dat zijn de Finest snij-, serveer- en borrelplanken van het familiebedrijf ATMK te vinden op atmk.nl. Iedere plank is uniek en gemaakt van zaagafval en dunne laagjes gerecycled papier. Vele laagjes papier en houtvezels worden onder hoge druk stevig op elkaar geperst met hars. Zo ontstaat een duurzame, robuuste en slijtvaste plank die ook nog eens in de vaatwasmachine kan en hittebestendig is. De perfecte combinatie!

Het materiaal dat gebruikt wordt, is al jaren succesvol in Amerika. In Nederland moet het nog voet aan de grond krijgen en dat is waar de affiliate van pas komt! ATMK is namelijk de enige in Nederland die het materiaal zelf vervaardigd tot unieke snij- en serveerplanken. De naamsbekendheid dient te worden opgekrikt om deze praktische planken in ieder Nederlands keukenkastje te krijgen. Hiervoor bieden we een aantrekkelijke marge en staan we open voor langdurige samenwerkingen.