Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Bambulah.com

bambulah.com Bambulah Luxe Klamboes - Dutch Design, handmade in Bali. De klamboes van Bambulah combineren ultieme bescherming met een iconische stijl!

Bambulah maakt Luxe & Duurzame klamboes.
De eeuwenoude klamboe is opnieuw ‘ontworpen’ door Bambulah met als uitgangspunt het verenigen van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen.
Bambulah maakt gebruikt van micro-polyester, 100% organisch katoen, stevig canvas en zelfs puur zijde.

Hoogwaardige materialen zijn cruciaal, maar het is niet het enige wat Bambulah klamboes onderscheidt. De klamboes worden veelal met de hand gemaakt op Bali door ambachtslieden met ongelooflijk vakmanschap. Er is veel aandacht besteed aan de kleinste details. Hierdoor valt de professionele kwaliteit van het naaiwerk en de prachtige afwerking van elke klamboe op.

Alle 40 verschillende modellen in het assortiment zijn zorgvuldig ontworpen door Bambulah. Stuk voor stuk zijn het unieke, handgemaakte klamboes! Bambulah heeft momenteel met haar 40 verschillende modellen de meest uitgebreide collectie luxe klamboes voor zowel binnen als buiten.

Bambulah's visie van de perfecte klamboe is de ultieme combinatie van Bescherming & Stijl verenigd in een Duurzame productie. Onderdeel van de duurzaamheid is 'Het Bambulah Bos'. Het grootste deel van de productie vindt plaats in Bali. Door een bos aan te planten in Indonesië wil Bambulah iets teruggeven aan het land en haar prachtige natuur. Wanneer een Bambulah klamboe verkocht wordt, kan een klant een boom in het bos adopteren voor slechts €1 en virtueel een boom planten. Bambulah doneert de overige €2,50. Zo worden de klanten van Bambulah betrokken bij dit prachtige project.

USP's Bambulah
• Bambulah maakt gebruikt van micro-polyester, 100% organisch katoen, stevig canvas en zelfs puur zijde;
• Er zijn 40 verschillende modellen;
• Wanneer een Bambulah klamboe verkocht wordt, kan een klant een boom in het bos adopteren voor slechts €1 en virtueel een boom planten. Bambulah doneert de overige €2,50.