Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Beddengoed.com

beddengoed.com Bij Beddengoed.com heeft textiel voor alle kamers. Alles van comfortabele dekbedovertrekken en waanzinnig mooie sierkussens tot magische sluiertjes voor in de babykamer en overig huistextiel die de styling in ieders huis tot een thuis maakt. In 1996 begon het allemaal - In dit jaar verloor de oprichtster haar hart aan dekbedovertrekken. Met meer dan 25 jaar ervaring in beddengoed en een assortiment die door de jaren heen behoorlijk is gegroeid, kunnen klanten bij Beddengoed.com terecht voor een complete (online)winkelervaring op gebied van beddengoed en huistextiel.

Beddengoed.com heeft veel ervaring in samenwerken met affiliatie en platforms en geeft tevens een goede commissie.
Ondanks ons brede assortiment met topmerken onder andere Riviera Maison, Essenza, Beddinghouse en Marco ‘o Polo bieden zij ook een paar unieke en exclusieve merken aan zoals het dekbedovertrek label Zavelo en de unieke babylabels My Sweet baby en Dolly. Met deze goed lopende labels is Beddengoed.com hiermee uniek in Nederland.

USP's Beddengoed.com
• Breed assortiment met meer dan 20.000 artikelen;
• Betalen in termijnen mogelijk;
• Hoge klanttevredenheid;
• Voor 23:59 uur besteld? De volgende dag in huis!

Met het promoten van de campagne van Beddengoed.com promoot je als affiliate een breed scala aan artikelen. Het assortiment is heel divers en zowel laag- als hoog segment. Doordat Beddengoed.com veel artikelen op voorraad heeft, zal de klant het de volgende dag al in huis hebben. Ook werken zij actief en ambitieus aan duurzaamheid in de gehele organisatie en streeft Beddengoed.com altijd naar zo min mogelijk milieubelasting. Zij sturen bijvoorbeeld geen pakbonnen meer mee naar de klanten. Alleen nog per e-mail. Ook verstuurt Beddengoed.com de pakketten in gerecyclede verpakkingen. Met het promoten van de campagne steun je als affiliate daardoor ook duurzaamheid voor een betere planeet.