Campaigns

See the list of available campaigns TradeTracker has to offer. There's an array of campaigns, across a variety of countries waiting to be introduced to your site. Review the campaign description and apply immediately to start promoting!

Shopx.nl

shopx.nl Enkel de beste en mooiste leersoorten komen bij Shopx.nl naar voren. In de webshop vindt de consument veel verschillende modellen banken, eetkamerstoelen, fauteuils, draaifauteuils, poefen etcetera. Het is ook mogelijk om bij alle leren meubelstukken zelf te kiezen voor het soort leer en de kleur.

Shopxl.nl biedt zeven verschillende leersoorten aan en meer dan 120 kleuren. De populaire kleuren zijn vaak op voorraad en op andere items zit een levertijd van circa 6 -10 weken. De meubelstukken worden bij de consument thuis bezorgd en gemonteerd.

De combinatie van bovenstaande facturen zorgt er voor dat affiliates met een professionele partij in zee gaan waardoor zowel Shopx.nl als u profiteert van extra omzet en een aanhoudende stroom nieuwe klanten.

Voordelen voor affiliates
• Vlekkeloze logistieke afhandeling van orders;
• Specifieke doelgroep;
• Hoge gemiddelde orderwaarde;
• Hoge commissie;
• Flexibiliteit in promotiemateriaal.

Er worden voor deze winkel ook stalen geleverd om het materiaal van de stoelen, schrik dus niet als er een order zonder commissie binnen komt.