KAMPANJER

Se listen over tilgjengelige kampanjer fra TradeTracker. Det er mange kampanjer i mange land som venter på å bli synlige på nettstedet ditt. Les gjennom kampanjebeskrivelsen, og søk nå for å komme i gang.

Indusia Design

indusia design Innhold og varemiks

Sengesett
Indusia Design tilbyr et stort utvalg av unike sengesett i bomull, sateng og flanell.
Deres sengesett passer til enkeltdyner i størrelsene 140x200, 140x220 og 150x210, dobbeltdyne i størrelse 200x220 og kingsizedyne i størrelse 240x220. Med over 100 design på lager har de noe for alle, og enhver smak. De fyller stadig på med nyheter og forskjellige kvaliteter.

En stor del av Indusia Design sine motiver er gjengitt med digitaltrykk. Digitaltrykk brukes for å bedre kunne fremstille detaljene i motivet og for å oppnå et ekstra flott resultat. Sengesettet er 100% gjennomfarget og kan derfor vaskes ofte uten å miste noe farge. Siden digitaltrykk ikke er vanlig i Norge finner dere mange sengesett hos Indusia Design som er vanskelig å finne andre steder, som for eksempel motiver av dyr, landskap og heldekkende design (kontra gjentagende mønster).

Indusia Design har også et utrolig godt utvalg av sengesett i kingsize størrelse. Det er få aktører i Norge som tilbyr sengesett til kingsizedyne, og de som gjør det har som regel begrenset utvalg. Her så Indusia Design en mangel i det norske markedet, og har derfor et stort fokus og ønske om å være størst på akkurat disse produktene. Tilsvarende, er det ytterst få som tilbyr flanellsengesett i kingsize størrelse. Indusia Design har unike flanellsengesett i alle størrelser, inkludert kingsize.

Indusia Design tilbyr også sengetøy til baby (80x100) og barn (140x200). Fokuset ligger igjen på unike design som du ikke får tak i andre steder.

Putetrekk
Indusia Design tilbyr ekstra putetrekk som matcher sengesettet, slik at det er lett å bygge opp sengen for en fullført stil.
Kombiner enten med matchende design eller bryt opp med ensfarget putetrekk for variasjon.
Ekstra putetrekk tilbys i størrelse 50x60 (svensk standard), 50x70 (norsk standard) og 70x100 (hotellpute).

Laken
Indusia Design har et stort utvalg av laken i ulike farger og størrelse som gjør det enkelt å matche med sengetøyet.
Kunder kan velge blant laken i sateng, bomull og flanell.

Dyner og puter
Indusia Design sine dyner og puter er fylt med mikrofiber og er både astma- og allergivennlige, og enkle å vedlikeholde. De tilbyr dyner i størrelsene 140x200 (enkeltdyne), 140x220 (enkeltdyne lang), 150x210 (svensk standard), 200x220 (dobbeltdyne) og 240x220 (kingsizedyne). Putene deres kommer i størrelsene 50x60 (svensk standard), 50x70 (norsk standard) og 70x100 (hotellpute).

Hvorfor velge Indusia Design?
Med en Trustpilot score på 4,5 basert på over 1600 anmeldelser viser Indusia Design at de har svært fornøyde kunder. Bedriften får spesielt mye skryt for rask levering og god kundeservice, samt for å tilby et stort utvalg av unike og behagelige sengesett.

Indusia Design har også ofte gode kampanjer og tilbud i alle kategorier.
Disse er aktuelle for øyeblikket:
- 50% på sengesett (bomull, bomullssateng og flanell)
- 50% på dyner & puter
- 50% på sengetøy til barn
- 30% på alt til baby (sengesett, leketepper, laken og dyne)
- Tilbud på laken og putetrekk (bomull, bomullssateng og flanell)